6 skridt til bedre Content Marketing i 2015

De færreste er i dag i tvivl om vigtigheden af godt indhold på hjemmesider. Men ved du, hvad der er godt indhold, og hvordan du producerer det?

Featured
Læs mere
15 DEC

6 skridt til bedre Content Marketing i 2015

De færreste er i dag i tvivl om vigtigheden af godt indhold på hjemmesider. Men ved du, hvad der er godt indhold, og hvordan du producerer det?

BlogContentFeaturedSEO
Læs mere
11 DEC

Performance Marketing bør ikke gøres halvt

”Performance Marketing” lyder som et fint pseudo-begreb, som kan indeholde, hvad man nu lige har lyst til at putte i det. Og det er det også. Så for at bidrage til at dette begreb får lidt mere indhold, vil jeg komme med mit bud på, hvad Performance Marketing betyder, samt hvorfor det er noget, man bør gøre helt og ikke halvt. Og dermed vil jeg også prøve at retfærdiggøre Performance Marketing som et selvstændigt begreb, så vi alle sammen i 2015 kan bruge mindre tid på at drøfte, hvad det er – og i stedet komme i gang med det!

BlogPerformance Marketing
Læs mere
24 NOV

Online interaktion øger julesalget

Julen står for døren, og det er dermed den tid på året, hvor lommerne tømmes for at handle julegaver. Nye undersøgelser foretaget af Google viser, at hver fjerde forbruger vælger en fysisk butik fra, hvis butikken ikke er synlig online.

17 NOV

Datavisualisering er det nye beslutningsgrundlag

Datavisualisering er ikke helt nyt. Faktisk skal vi helt tilbage til 1854 under koleraepidemien i London, da lægen John Snow kortlagde udbruddet og fandt ud af, at epidemien ikke skyldtes dårlig luft, som var opfattelsen indtil da, men i stedet en forurenet vandpumpe. I stedet for blot at se på endeløse datarækker af data, plottede han dødsfaldende ind på et kort, og hurtigt dannede der sig et mønster, der afslørede den forurenede vandpumpe.  En helt fantastisk historie, som ikke bare stoppede epidemien, men også ændrede måden at arbejde med datapunkter på for evigt.

30 OCT

Danske Spil opnår den fulde værdi af deres data med Google Analytics Premium

Danskerne spiller mere og mere på de digitale platforme, hvor korrekte data er vigtige og kan give store forretningsmæssige fordele.

BlogGoogle Analytics
Læs mere
27 AUG

10 lette skridt til hvordan du opretter en YouTube-kanal

Der er mange gode grunde til at oprette en YouTube-kanal. Måske vil du bare kommentere og interagere med dine yndlings-videoer, eller det kan være, at du selv gerne vil begynde at uploade videoer – enten personlige eller for din virksomhed.

BlogYouTube
Læs mere